De plek

01 — Wat is EVE?

EVE is een onderscheidend deelproject van Vlietvoorde in de Duivenvoordecorridor, het landelijk gebied tussen Leidschendam-Voorburg en Voorschoten. Een opwindende plek om te wonen op de grens tussen het lommerrijke loof van het Groene Hart en de ruige Noordzeekust.

In de directe omgeving van je nieuwe woonplek kun je heerlijk wandelen, fietsen, golfen en paardrijden. Het is bovendien een paradijs voor liefhebbers van zwemmen in natuurwater. Niet voor niets noemen ze natuurgebied Vlietland met haar 300 hectare ook wel de Riviera van de Randstad. Het hart van Vlietland wordt gevormd door drie meren, daaromheen liggen bossen, kreken, ligweiden en een parkachtig landschap.

02 — De plek

Enjoy the
good life

De omgeving is sowieso bijzonder waterrijk. De Vliet is het domein van roeiers in hun ranke boten, maar ook van prachtige sloepen en motorjachten waar een glas altijd beter lijkt te smaken dan op de wal.

Wie juist van stilte houdt, kiest voor een kanotocht door de vele opvaarten en weteringen. Een aantal nieuwe aanlegsteigers in de wijk zorgt ervoor dat jij straks met je gezin op je eigen boot zo het water op kunt.

03 — Liefde voor de stad

Stads geluk op 20 auto­minuten

Dat je ook op steenworp afstand bent van het stadse leven van Den Haag, Leiden en Zoetermeer, vergeet je hier snel. Toch sta je in mum van tijd in je favoriete winkelstraat of lievelingsmuseum. Zin in iets sportiefs? Ga een ochtendje skiën in Snowworld Zoetermeer. Of maak van een gewoon dagje strand op Scheveningen een uitdaging en probeer eens te powerkiten. Cultuur komt tot leven in de klassieke foyers van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. En er zijn zoveel leuke musea in de buurt, zoals Naturalis, het Rijksmuseum van Oudheden, Corpus, het Eschermuseum of de Hortus Botanicus in Leiden. Genoeg te doen dus, als je een dagje op pad wilt zonder uren in de auto te zitten.

04 — Interesse

Elke dag iets anders ondernemen

Zie jij jezelf al wonen in zo’n heerlijke bosvilla? Je hebt de kans om de details verder met ons uit te denken. Samen met jou en onze partners realiseert Blauwhoed aansprekende en vernieuwende woonomgevingen die toegerust zijn op de toekomst. Het resultaat: maatwerk waar iedereen blij van wordt. Heb je zin om mee te denken? Vul dan het interesseformulier in.

Choose your
own path