Wat is EVE?

01 — Bijzondere architectuur

In EVE liggen zo’n 60 architectonische bosvilla’s, ontworpen door MIX Architectuur. In het weelderig boslandschap, ontworpen door Maak Space, liggen de bosvilla's losjes verspreid. De woningen zijn per 4, 6 of 8 geclusterd met aan één of twee zijden uitzicht op het groen. Woonoppervlaktes variëren van ca. 130 tot 170 m². Verrassende plattegronden staan garant voor een optimaal ruimtelijk gevoel.

Door het materiaalgebruik en de natuurlijke uitstraling gaan de woningen als het ware op in de groene omgeving. De vele bomen zorgen voor stressverlaging, voorkomen oververhitting en reduceren geluid. De wandel- en fietspaden op het terrein zijn verbonden met routes in de omgeving, waardoor je nog meer het plezier van de natuur ervaart.

02 — Inspireer en ontmoet

Inspireer
en ontmoet

Het woongebied van EVE is autovrij, parkeren gebeurt onder de woningen of aan de randen. Iedereen ademt hier schone lucht en geniet van het buiten zijn. Je inspireert elkaar. Samen maak je er iets moois van. Het gebied tussen de woningen vormt een gedeelde bosrijke tuin die uitnodigt tot spelen, recreëren en ontmoeten. In overleg met de alle kopers richten we het terrein verder in. Er is zoveel mogelijk: een voedselbos, een natuurspeeltuin, een plukweide, een boomgaard of een kwekerij. Wat dacht je verder van een kippenhok of geitenweitje? En wie genieten wil van het water, kan straks zijn bootje kwijt aan de aanlegsteigers. Verfrissende ideeën zijn altijd welkom!

03 — Liefde voor de natuur

Liefde voor
de natuur

We bouwen met respect voor de natuur en gericht op de toekomst; uiteraard gasloos. Op de plek waar eerder vele kassen stonden, planten we een nieuw bos aan. Door de juiste inrichting en beplanting vinden straks vele vogels, eekhoorns, bijen en vlinders hier hun thuis. Een plek waar jong en oud echt weer kan ervaren wat de natuur te bieden heeft.

04 — Interesse

EVE ontwikkelen we samen.

Zie jij jezelf al wonen in zo’n heerlijke bosvilla? Je hebt de kans om de details verder met ons uit te denken. Samen met jou en onze partners realiseert Blauwhoed aansprekende en vernieuwende woonomgevingen die toegerust zijn op de toekomst. Het resultaat: maatwerk waar iedereen blij van wordt. Heb je zin om mee te denken? Vul dan het interesseformulier in.

Choose your
own path